kopi klokker

Det er uten tvil ingen annen del av det moderne klokkemarkedet som har samme nivå av inderlig entusiasme og hard konkurranse som den raskt voksende kategorien for integrerte armbåndsportsklokker. Et stort utvalg av merker har tatt med seg sine egne personlige bilder av den "Genta-esque" sportsklokken de siste årene, spesielt på nybegynnersiden av bransjen.

Mens en klokke på under 1000 dollar av denne typen var uhørt for bare noen få år siden, er det nå et levende, sterkt omstridt felt med rimeligere integrerte design å velge mellom. Det uavhengige franske merket Yema er noe av en mørk hest i dette raskt utviklende markedet, og brøt inn på scenen i 2021 med den funky, atletiske Wristmaster Traveller. For 2023 foredler Yema denne kjernedesignen til en ny trio av modeller,replika klokker bell and ross hver med komplekse teksturerte skiver og en myk, sommerlig fargepalett. Den nye Yema Urban Traveller-kolleksjonen står som en spennende konkurrent i det integrerte armbåndssportsklokkefeltet, og kombinerer solid ytelse og byggekvalitet med sjarmerende særegen gallisk visuelt preg.

Med en bredde på 39 mm og en tykkelse på 11,4 mm, tilbyr den rustfrie stålkassen til Yema Urban Traveller-serien en kompakt, balansert holdning på håndleddet som går på grensen mellom vintage og moderne stil. Den generelle saksformen er kantete og villedende enkel ved første øyekast, men nøye ettersyn avslører et vell av unike stilistiske valg. Sett i silhuett er Urban Traveler mer eller mindre det man forventer av en integrert sportsklokke på inngangsnivå - det er en mildt avrundet åttekantet hovedkasse,et sett med polerte, avfasede kanter som bryter opp en hovedsakelig lineær børstet form, og en bred, vagt ikke-sirkulær forhøyet ramme.

Se imidlertid forbi de brede trekk, og Urban Traveller skiller seg fra konkurrentene. Som en start er hovedsaken merkbart asymmetrisk. Mens 9-tiden-kassesiden bøyer seg forsiktig ut for å lage en subtil kurve mellom klokken 8 og 10, forlater den tilsvarende 3-tiden-kassesiden (inkludert dens integrerte kronebeskyttere) denne kurven til fordel for en hard , rett linje mellom klokken 2 og 4. Yema fortsetter også denne blandingen av små kurver og harde vinkler gjennom de integrerte knastene. Klokken 12 og 6 bøyer saken seg nedover i en jevn kurve for å møte den integrerte knastenheten, men det er en brå underforstått overgang til selve de sentrale knastenhetene. Disse sentrale knastene er perfekt flate og plane,kopi klokker noe som fører til en uvanlig synlig "pukkel" midt på en ellers visuelt jevn overflate på håndleddet.

AGRO-QUINTA DE S. GENSRua da Fonte Velha, n.º 867 - Fonte Catarina 2490-343 Ourém Portugal

Coordenadas: 39º39’41.7’’N 8º35’59.1’’W
       Latitude: 39,661511 | Longitude: -8,599677

       ver mapa de localização

+351 249 591 244 / 963 440 366

info@quintadesgens.com